Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας /
από: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2006)
Biochemistry of foods /
Αποθηκεύτηκε σε:
Πρώτος συγγραφέας: | Eskin, N. A. M. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Henderson, H. M., Townsend, R. J. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
New York :,
Academic Press,,
1971.
|
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας /
από: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2006) -
Βιοχημεία /
από: Γεωργάτσος, Ιωάννης.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1999) -
Πείνα και αφθονία στην Ευρώπη /
από: Montanari, Massimo, 1949-
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1997) - African journal of biochemistry research
- Biochimie.