Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names /
από: Morton, I. D.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1977)
Dictionary of nutrition and food technology /
Αποθηκεύτηκε σε:
Πρώτος συγγραφέας: | Bender, Arnold E. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
London :,
Butterworths,,
1968.
|
Έκδοση: | 3rd ed. |
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names /
από: Morton, I. D.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1977) -
Food & man /
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1968) -
Plain directions on domestic economy showing particularly what are the cheapest, and most nourishing articles of food and drink, and the best modes of preparation.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1821) -
People and food tomorrow /
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1976) -
Τροφές : όλη η αλήθεια /
από: Fullerton-Smith, Jill
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2007)