Home cooking in the global village : Caribbean food from buccaneers to ecotourists /
από: Wilk, Richard R.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2006)
Food culture in the Near East, Middle East, and North Africa /
Αποθηκεύτηκε σε:
Πρώτος συγγραφέας: | Heine, Peter |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
Westport, Conn. :,
Greenwood Press,,
2004.
|
Σειρά: |
Food culture around the world,
|
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Home cooking in the global village : Caribbean food from buccaneers to ecotourists /
από: Wilk, Richard R.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2006) -
Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείαι : πρακτικά ημερίδας "Περί της διατροφής στο Βυζάντιο", Θεσσαλονίκη Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 4 Νοεμβρίου 2001 /
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2005) -
Τι έτρωγαν οι Βυζαντινοί /
από: Μότσιας, Χρήστος, 1945-1994.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1998) -
Η διατροφή στον κύκλο του χρόνου : καθημερινές γιορταστικές και τελετουργικές τροφές στο χωριό Καβαλάρι Θεσσαλονίκης : επιτόπια έρευνα /
από: Μανάβη, Χαρίκλεια.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1999) -
Ηδονικές γεύσεις : νεωτερισμός και εξωτισμός στον αιώνα των φώτων /
από: Camporesi, Piero.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2003)