Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείαι : πρακτικά ημερίδας "Περί της διατροφής στο Βυζάντιο", Θεσσαλονίκη Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 4 Νοεμβρίου 2001 /
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2005)
Home cooking in the global village : Caribbean food from buccaneers to ecotourists /
Αποθηκεύτηκε σε:
Πρώτος συγγραφέας: | Wilk, Richard R. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
Oxford :,
Berg,,
2006.
|
Έκδοση: | English ed. |
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: | |
Διαθέσιμο Online: |
Table of contents Contributor biographical information Publisher description |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείαι : πρακτικά ημερίδας "Περί της διατροφής στο Βυζάντιο", Θεσσαλονίκη Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 4 Νοεμβρίου 2001 /
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2005) -
Food culture in the Near East, Middle East, and North Africa /
από: Heine, Peter
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2004) -
Η διατροφή στον κύκλο του χρόνου : καθημερινές γιορταστικές και τελετουργικές τροφές στο χωριό Καβαλάρι Θεσσαλονίκης : επιτόπια έρευνα /
από: Μανάβη, Χαρίκλεια.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1999) -
Τι έτρωγαν οι Βυζαντινοί /
από: Μότσιας, Χρήστος, 1945-1994.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (1998) -
Ηδονικές γεύσεις : νεωτερισμός και εξωτισμός στον αιώνα των φώτων /
από: Camporesi, Piero.
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: (2003)