Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /

Πρώτος συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ι. Σ.
Άλλοι συγγραφείς: Μποσνέα, Λουλούδα Α.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: Θεσσαλονίκη :, University Studio Press,, 2001.
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά:
Διαθέσιμο Online: Εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, πίνακας περιεχομένων και πληροφορίες για το συγγραφέα

Διαθέσιμο Online

Εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, πίνακας περιεχομένων και πληροφορίες για το συγγραφέα

University of Macedonia Library: Βιβλιοστάσιο Α (Stack Room A)

Ταξινομικός #: TP370.A78 2001
Συλλογή: Oversized
Αντίγραφο 1 Διαθέσιμο