Η εξέλιξη του κλάδου των τροφίμων σε περίοδο κρίσης: η περίπτωση της επιχείρησης ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.

Πρώτος συγγραφέας: Ανδρεάδου, Μαρία
Επόπτης Καθηγητής: Λαζαρίδης, Γιάννης Τ.
Μορφή: Electronic Thesis or Dissertation
Γλώσσα: Greek
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, 2012
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά:
Διαθέσιμο Online: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/15261

Διαθέσιμο Online

http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/15261