Η εξέλιξη του κλάδου των τροφίμων σε περίοδο κρίσης: η περίπτωση της επιχείρησης ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.
Πρώτος συγγραφέας: | Ανδρεάδου, Μαρία |
---|---|
Επόπτης Καθηγητής: | Λαζαρίδης, Γιάννης Τ. |
Μορφή: | Electronic Thesis or Dissertation |
Γλώσσα: | Greek |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών,
2012
|
Τμήμα: | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική |
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/15261 |