Η έννοια της κοστολόγησης και παράγοντες που την επηρεάζουν: εφαρμογή στον τομέα των τροφίμων.

Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2014.

Πρώτος συγγραφέας: Ράλλη, Ζαχαρένια
Επόπτης Καθηγητής: Παπαναστασίου, Ιωάννης
Μορφή: Electronic Thesis or Dissertation
Γλώσσα: Greek
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, 2014
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά:
Διαθέσιμο Online: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/16674

Διαθέσιμο Online

http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/16674