Διερεύνηση του κόστους ποιότητας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα με τεχνικές της πολυμεταβλητής ανάλυσης δεδομένων
Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή.
Πρώτος συγγραφέας: | Χατζηπέτρου, Ευρύκλεια |
---|---|
Επόπτης Καθηγητής: | Μοσχίδης, Οδυσσέας |
Μορφή: | Electronic Thesis or Dissertation |
Γλώσσα: | Greek |
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: |
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,
2017
|
Τμήμα: | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) |
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21277 |