Διερεύνηση του κόστους ποιότητας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα με τεχνικές της πολυμεταβλητής ανάλυσης δεδομένων

Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή.

Πρώτος συγγραφέας: Χατζηπέτρου, Ευρύκλεια
Επόπτης Καθηγητής: Μοσχίδης, Οδυσσέας
Μορφή: Electronic Thesis or Dissertation
Γλώσσα: Greek
Άλλες Λεπτομέρειες Έκδοσης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, 2017
Τμήμα: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ)
Θέματα/Λέξεις Κλειδιά:
Διαθέσιμο Online: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21277

Διαθέσιμο Online

http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21277